Kraukšķīgie redīsu–gurķu salāti ar konservētiem turku zirņiem
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8-10 gab.
pēc garšas
Mērcei
šķipsna
pēc garšas

Zibenīgi pagatavojami salāti, kas izceļas ne vien ar savu košo krāsu paleti, bet arī ar nepārspējamu kraukšķīgumu, savukārt turku zirņi tiem piešķir sātīgumu. Tieši tas, kas vajadzīgs pavasarīgi vieglai maltītei!

Redīsus sagriež ceturtdaļās, gurķus – ripiņās vai pusripās.

Turku zirķiem nolej šķidrumu (to vari izmantot bezē cepumiņu pagatavošanai). Pētersīļiem un dillēm atdala lapiņas. Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā.

Gatavo mērci, visas mērces sastāvdaļas liekot burciņā un sakratot.

Pārlej salātus ar mērci un pasniedz.

Padoms: ja vēlies, vari pievienot salātiem arī rukolu, saplucinātu ledussalātu, spinātu lapiņas vai gatavo salātlapu maisījumu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form