Kreftīgā vīriešu zapte no aličām
Foto: Shutterstock
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
300-500 g
1 glāze
4 ĒK

Vīriešu zapte no aličām – kreftīga piedeva burciņā. Īpaši labi sader ar grilētas gaļas ēdieniem, bet arī kā piedeva zupām un sautējumiem.

Nomazgā ogas un bez ūdens izkarsē katlā, kamēr sāk šķīst. Tad izberž caur sietu. Kauliņus izmet ārā vai uzvāra padzērienu tulītējai lietošanai.

No zaļumiem parasti izmanto kinzu, baziliku, pētersīļus un piparmētras dažādās proporcijās.

Pavāra biezeni 10 min. Sasmalcina visu pārējo, liek klāt un vāra vēl 15-20 min.

Karstu saliek sterilās burkās un glabā vēsā vietā.

*sanāk ~2 l plūmju biezeņa

Iesūtīja: Karīna

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form