Krējuma mērce ar zaļumiem un ingveru
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 ml
200 ml skābais krējums
skābais krējums
1 sauja
1 sauja dilles, pētersīļi
dilles, pētersīļi
3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 šķipsna
1 šķipsna cukurs
cukurs
2 šķipsnas
2 šķipsnas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas ingvera pulveris
ingvera pulveris
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Salātu mērces
  • Uzkodu mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Šašliks vai grilēti dārzeņi ar īsto mērci pacels tavu maltīti nākamajā līmenī. Ierasto krējuma mērci atsvaidzini ar šķipsniņu ingvera pulvera un dekorē ar svaigām jāņogām. Recepti iesaka krodziņa "Pils ķēķis" saimniece Ilze Briede.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Skābo krējumu liek bļodiņā, pievieno smalki sakapātas dilles un pētersīļus.

    Piespiež ķiploka daiviņas, piešauj cukuru, sāli, ingvera pulveri un maltus melnos piparus.

    Visu kārtīgi samaisa un pasniedz pie gaļas ēdieniem, čipsiem vai strēmelītēs sagrieztiem dārzeņiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form