Krējuma mērce ar zaļumiem un ingveru
Foto: DELFI
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Šašliks vai grilēti dārzeņi ar īsto mērci pacels tavu maltīti nākamajā līmenī. Ierasto krējuma mērci atsvaidzini ar šķipsniņu ingvera pulvera un dekorē ar svaigām jāņogām. Recepti iesaka krodziņa "Pils ķēķis" saimniece Ilze Briede.

Skābo krējumu liek bļodiņā, pievieno smalki sakapātas dilles un pētersīļus.

Piespiež ķiploka daiviņas, piešauj cukuru, sāli, ingvera pulveri un maltus melnos piparus.

Visu kārtīgi samaisa un pasniedz pie gaļas ēdieniem, čipsiem vai strēmelītēs sagrieztiem dārzeņiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form