Foto: Shutterstock
Krējuma-riekstu konfektes, kas liekamas uz galda vai pasniedzamas dāvanā.
20Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 glāzesaldais krējums1 glāzecukurs0.5 glāzesasmalciāti riekti

Sagatavošana

1

Krējumu ielej zemā katliņā, pieber cukuru, riekstus un maisa visu ar koka karoti kamēr masa sabiezē un sāk krist no karotes pa gabaliņam, bet nelīst.

2

Bļodā vai šķīvī ieliek ar sviestu noziestu papīru un izlej uz tā masu 1-2 cm biezā slānī.

3

Pagaida, līdz masa sacietē, un sagriež ar nazi četrstūrainos gabaliņos.

4

Riekstu vietā var likt rozīnes, attīrītas saulespuķu sēkliņas, ķirbju sēkliņas, sezama sēkliņas, sagrieztas aprikozes vai plūmes utt. vai nelikt neko.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!