20Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzesaldais krējums1 glāzecukurs0.5 glāzesasmalciāti riekti
Sagatavošana
1
Krējumu ielej zemā katliņā, pieber cukuru, riekstus un maisa visu ar koka karoti kamēr masa sabiezē un sāk krist no karotes pa gabaliņam, bet nelīst.
2
Bļodā vai šķīvī ieliek ar sviestu noziestu papīru un izlej uz tā masu 1-2 cm biezā slānī.
3
Pagaida, līdz masa sacietē, un sagriež ar nazi četrstūrainos gabaliņos.
4
Riekstu vietā var likt rozīnes, attīrītas saulespuķu sēkliņas, ķirbju sēkliņas, sezama sēkliņas, sagrieztas aprikozes vai plūmes utt. vai nelikt neko.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit