Krējuma - riekstu konfektes
Foto: Shutterstock
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Krējuma-riekstu konfektes, kas liekamas uz galda vai pasniedzamas dāvanā.

Krējumu ielej zemā katliņā, pieber cukuru, riekstus un maisa visu ar koka karoti kamēr masa sabiezē un sāk krist no karotes pa gabaliņam, bet nelīst.

Bļodā vai šķīvī ieliek ar sviestu noziestu papīru un izlej uz tā masu 1-2 cm biezā slānī.

Pagaida, līdz masa sacietē, un sagriež ar nazi četrstūrainos gabaliņos.

Riekstu vietā var likt rozīnes, attīrītas saulespuķu sēkliņas, ķirbju sēkliņas, sezama sēkliņas, sagrieztas aprikozes vai plūmes utt. vai nelikt neko.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form