Krēmīgā mango kūka bez cepšanas
Foto: Shutterstock
4.6667 3
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Šobrīd, kad ir nopērkami īpāši gardi un sulīgi mango, grēks būtu tos neizmantot kāda kāruma pagatavošanai. Gardās mango kūkas pagatavošana būs īpaši vienkārša, jo vari izmantot veikalā nopērkamās biskvīta plāksnes.

Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un uzbriedina.

Citronu sulu un cukuru savāra sīrupā. Karstu sīrupu pārlej nomizotiem, šķēlītēs sagrieztiem mango un atdzesē.

Skābo krējumu saputo ar pūdercukuru un vaniļas cukuru. Saldo krējumu sakuļ gaisīgās putās, iecilā skābā krējuma masā. Želatīnu izkausē, 2/3 ielej krēmā un samaisa. Noliek vēsumā.

Biskvīta ripu liek veidnē, pārlej ar sastingt sākušu krējuma krēmu. No mango šķēlītēm nolej sīrupu, kārto uz kūkas. Sīrupam pievieno izšķīdinātu atlikušo želatīnu, noliek vēsumā, kad sāk recēt, pārlej kūkai un atdzesē.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form