
Loading...
Sastāvdaļas
80 g
80 g buljons, ūdens vai piens
buljons, ūdens vai piens4 g
4 g kviešu milti
kviešu milti15 g
15 g sviests
sviests0.5
0.5 olas dzeltenums
olas dzeltenums15 g
15 g skābs krējums
skābs krējums citrona sula
citrona sula garšvielas
garšvielasOlu mērci pasniedz pie vārītiem mājputniem, zivīm, dārzeņiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kviešu miltus sviestā izkarsē, līdz tie dzeltenīgi, pielej buljonu vai ūdeni vai pienu samaisa un vāra 10—15 minūtes.
Tad mērcei pievieno ar skābu krējumu sakultu olas dzeltenumu un maisot karsē apmēram 5 minūtes. Beidzot pievieno citrona sulu, garšvielas un iemaisa.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.