Krēmīgā olu mērce gaļai un zivīm
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
80 g
80 g buljons, ūdens vai piens
buljons, ūdens vai piens
4 g
4 g kviešu milti
kviešu milti
15 g
15 g sviests
sviests
0.5
0.5 olas dzeltenums
olas dzeltenums
15 g
15 g skābs krējums
skābs krējums
 
citrona sula
citrona sula
 
garšvielas
garšvielas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās mērces
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Olu mērci pasniedz pie vārītiem mājputniem, zivīm, dārzeņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kviešu miltus sviestā izkarsē, līdz tie dzeltenīgi, pielej buljonu vai ūdeni vai pienu samaisa un vāra 10—15 minūtes.

    Tad mērcei pievieno ar skābu krējumu sakultu olas dzeltenumu un maisot karsē apmēram 5 minūtes. Beidzot pievieno citrona sulu, garšvielas un iemaisa.

    Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form