25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
80 gbuljons, ūdens vai piens4 gkviešu milti15 gsviests0.5 olas dzeltenums15 gskābs krējums citrona sula garšvielas
Sagatavošana
1
Kviešu miltus sviestā izkarsē, līdz tie dzeltenīgi, pielej buljonu vai ūdeni vai pienu samaisa un vāra 10—15 minūtes.
2
Tad mērcei pievieno ar skābu krējumu sakultu olas dzeltenumu un maisot karsē apmēram 5 minūtes. Beidzot pievieno citrona sulu, garšvielas un iemaisa.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit