Makaroni ar vistas gaļas mērci
Foto: Armands Meirāns
2.4000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Krēmīga vistas un svaigā siera mērcīte, makaroni un svaigi tomātu salāti - ko gan vairāk vajag?

Pagatavošana

Katlā uzvāra ūdeni. Kad tas burbuļo, pievieno sāli un ber iekšā pastu. Vāra, līdz pasta ir gatava.

Kamēr pasta vārās, turpat karstajā ūdenī iemērc uz 10 sekundēm tomātus, nomizo, iztīra sēkliņas, bet mīkstumu sagriež kubiņos. Liek bļodā. Pievieno pārējās salātu sastāvdaļas un samaisa.

Tikmēr pannā sakarsē eļļu un liek cepties vistas gabaliņus no abām pusēm, līdz tie ir zeltaini. Kad pasta jau gandrīz ir gatava, pievieno vistas gabaliņiem krēmsieru, saldo krējumu un ķiplokus un samaisa.

Nokāš pastu, atstājot nedaudz ūdens. Pieber pastu pannas saturam, pielej vienu kausiņu pastas šķidruma un samaisa. Pavāra 30 sekundes, pievieno sāli un piparus un pasniedz, pāri kārtojot tomātu salātus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form