Krēmīga siera zupa ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
3.8667 15
Sarežģītība: viegli

Ja tev garšo frikadeleļu zupa, bet negribas tērēt laiku, ķēpājoties ar frikadeļu gatavošanu, šī zupa būs īsts atklājums. Kausētais siers tai piešķir īpaši krēmīgu garšu un sātīgumu.

Kartupeļus, burkānu un selerijas sakni nomizo, sagriež kubiņos. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Pētersīļus sīki sakapā.

Katliņā izkausē sviestu. Liek cepties sīpolus, pēc 2-3 minūtēm pievieno gaļu un, ik pa laikam apmaisot, cep 4-5 minūtes. Tad pievieno burkānus, selerijas sakni, turpina cept vēl pāris minūtes, ik pa laikam apmaisot katliņa saturu.

Pievieno kartupeļus, buljonu, sāli un piparus. Kad kartupeļi ir gatavi, iemaisa kausēto sieru un ļauj zupai uzmest burbuli.

Pasniedz ar kapātiem pētersīļiem un grauzdētu maizi.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form