Krēmīgais ķirbju sacepums ar kokosriekstu pienu un fetas sieru
Foto: Shutterstock
2.8750 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g riekstu ķirbis
riekstu ķirbis
0.5 TK
0.5 TK timiāns
timiāns
2-3
2-3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
300 ml
300 ml kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
150 g
150 g fetas siers
fetas siers
 
sviests veidnes ieziešanai
sviests veidnes ieziešanai
  • Dārzeņu sacepumi
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pateicoties kokosriekstu pienam, ķirbja gabaliņi iegūs krēmīgu struktūru, savukārt fetas siers apvienojumā ar ķiplokiem un timānu gādās par sacepuma "raksturu". Vienkārši, ātri un tik gardi, ka mēli var norīt!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Veidni ieziež ar sviestu.

    Ķirbi nomizo, sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno timiānu, sasmalcinātus ķiplokus, piparus un apviļā gabaliņus maisījumā.

    Ber ķirbjus veidnē, liek krāsnī uz 15 minūtēm.

    Izņem veidni no krāsns, pievieno sadrupinātu fetas sieru, pārlej visu ar kokosriekstu pienu (to var aizstāt ar saldo krējumu) un sautē vēl 15-20 minūtes.

    Pasniedz ar rīsiem, kuksusu vai bulguru.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form