Krēmīgais ķirbju sacepums ar kokosriekstu pienu un fetas sieru
Foto: Shutterstock
2.8571 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pateicoties kokosriekstu pienam, ķirbja gabaliņi iegūs krēmīgu struktūru, savukārt fetas siers apvienojumā ar ķiplokiem un timānu gādās par sacepuma "raksturu". Vienkārši, ātri un tik gardi, ka mēli var norīt!

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Veidni ieziež ar sviestu.

Ķirbi nomizo, sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno timiānu, sasmalcinātus ķiplokus, piparus un apviļā gabaliņus maisījumā.

Ber ķirbjus veidnē, liek krāsnī uz 15 minūtēm.

Izņem veidni no krāsns, pievieno sadrupinātu fetas sieru, pārlej visu ar kokosriekstu pienu (to var aizstāt ar saldo krējumu) un sautē vēl 15-20 minūtes.

Pasniedz ar rīsiem, kuksusu vai bulguru.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form