Kreolu mērce
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ar tomātiem bagātīgo kreolu mērci pasniedz ar zivīm vai gaļu.

Tomātiem uzlej verdošu ūdeni, novelk miziņu. Sautē. Izberž caur sietiņu.

Uz mazas uguns, karstā eļļā, sautē sagrieztus sīpolus, pākstis. Pielej tomātu pastu un pievieno smalki sagrieztas olīvas.

Pieber sāli, piparus, pielej vīnu.

Mērci vāra uz mazas uguns 15 minūtes. Pēc tam pasniedz.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form