Kreolu mērce
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols
sīpols
1
1 paprika
paprika
500 g
500 g tomāti
tomāti
3-4
3-4 olīvas
olīvas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
pipari
pipari
1 glāze
1 glāze baltvīns
baltvīns
 
augu eļļa
augu eļļa
  • Karstās mērces
  • Uzkodu mērces
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ar tomātiem bagātīgo kreolu mērci pasniedz ar zivīm vai gaļu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tomātiem uzlej verdošu ūdeni, novelk miziņu. Sautē. Izberž caur sietiņu.

    Uz mazas uguns, karstā eļļā, sautē sagrieztus sīpolus, pākstis. Pielej tomātu pastu un pievieno smalki sagrieztas olīvas.

    Pieber sāli, piparus, pielej vīnu.

    Mērci vāra uz mazas uguns 15 minūtes. Pēc tam pasniedz.

    Iesūtīja: Vineta

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form