Krostini ar bumbieri, zilo sieru un prošuto šķiņķi
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
bagete
bagete
 
olīveļļa
olīveļļa
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
bazilika lapiņas dekoram
bazilika lapiņas dekoram
50 g
50 g fetas siers
fetas siers
1
1 bumbieris
bumbieris
3
3 prošuto šķiņķa šķēles
prošuto šķiņķa šķēles
40 g
40 g zilais siers
zilais siers
 
dīgsti dekoram
dīgsti dekoram
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Prošuto šķiņkis labi sader ne vien ar meloni, bet lieliski papildina arī bumbiera maigo aromātu. Iesakām šo savienību izbaudīt uz grauzdētas bagetes šķēles, turklāt kombinācijā ar zilo sieru.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu,

    Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.

    Izņem šķēlītes no krāsns, nedaudz atdzesē un tad ierīvē katru šķēlīti ar ķiploka daiviņu.

    Uz katras maizes šķēles liek šķēli bumbiera, gabaliņu prošuto šķiņķa, pāris zilā siera drumstalas un dekorē ar dīgstiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form