Krostini ar gorgonzolu, vīģēm un medu
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
bagete
bagete
 
olīveļļa
olīveļļa
 
timiāns dekoram (ieteicams citrontimiāns)
timiāns dekoram (ieteicams citrontimiāns)
 
gorgonzolas siers
gorgonzolas siers
 
vīģes
vīģes
 
medus
medus
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pikantais gorgonzolas siers lieliski sader ar sulīgajām vīģēm un medus saldmi. Mēs iesakām šo savienību izbaudīt uz grauzdētas bagetes šķēles, lai pārdesmit minūtēs radītu izcilu uzkodu izcilai ballītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu.

    Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.

    Izņem šķēlītes no krāsns, nedaudz atdzesē.

    Uz katras maizes šķēles liek sadrupinātu gorgonzolu, pāris vīģu šķēles, visu pārslaka ar medu un dekorē ar timiāna lapiņām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form