Krostini ar tomātu-bazilika salsu un fetas sieru
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
bagete
bagete
 
olīveļļa
olīveļļa
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
bazilika lapiņas dekoram
bazilika lapiņas dekoram
50 g
50 g fetas siers
fetas siers
Salsai
4
4 tomāti
tomāti
1/2
1/2 sīpols
sīpols
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
4-5
4-5 bazilika lapiņas
bazilika lapiņas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Grauzdētās maizes kraukšķīgums patīkami kontrastēs ar sulīgu tomātu salsu un pikanto fetas sieru. Ideāla uzkoda mājas ballītei.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu.

    Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.

    Izņem šķēlītes no krāsns, nedaudz atdzesē un tad ierīvē katru šķēlīti ar ķiploka daiviņu.

    Gatavo tomātu salsu. Tomātus sagriež mazos kubiņos, liek bļodā, pievieno sīki sakapātu baziliku un sīpolu, kā arī melnos piparus. Visu samaisa, nolej lieko šķidrumu.

    Uz maizes šķēlēm liek salsu, tad fetas siera plāksnīti un bazilika lapiņu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form