Krostini ar tomātu-bazilika salsu un fetas sieru
Foto: DELFI
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Grauzdētās maizes kraukšķīgums patīkami kontrastēs ar sulīgu tomātu salsu un pikanto fetas sieru. Ideāla uzkoda mājas ballītei.

Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu.

Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.

Izņem šķēlītes no krāsns, nedaudz atdzesē un tad ierīvē katru šķēlīti ar ķiploka daiviņu.

Gatavo tomātu salsu. Tomātus sagriež mazos kubiņos, liek bļodā, pievieno sīki sakapātu baziliku un sīpolu, kā arī melnos piparus. Visu samaisa, nolej lieko šķidrumu.

Uz maizes šķēlēm liek salsu, tad fetas siera plāksnīti un bazilika lapiņu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form