Krustmātes biezpienkūka
Foto: Shutterstock
4.0000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
PAMATNEI
0.5 glāzes
1 glāze
1 TK
PILDĪJUMAM
0.5 glāze
BEZĒ
1 glāze

Krustmātes biezpienkūka ar cepumu biskvīta pamatni.

Margarīnu izkausē, pievieno pārējās pametnes sastāvdaļas, lej uz saberztiem cepumiem, samaisa, izlīdzina cepamajā veidnē un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 15 minūtes.

Visas pildījuma sastāvdaļas samaisa, klāj uz biskvīta un cep vēl 15 minūtes.

Olu baltumus saputo ar cukuru vijīgās, stingrās putās, klāj uz biezpiena, cep gaiši brūnu.

Iesūtīja: Reinama

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form