Bērnu ballītes ēdieni
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
Mātes dienas ēdieni
Tortes un kūkas
Pasaules Virtuve
Krustmātes biezpienkūka ar cepumu biskvīta pamatni.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Margarīnu izkausē, pievieno pārējās pametnes sastāvdaļas, lej uz saberztiem cepumiem, samaisa, izlīdzina cepamajā veidnē un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 15 minūtes.
Visas pildījuma sastāvdaļas samaisa, klāj uz biskvīta un cep vēl 15 minūtes.
Olu baltumus saputo ar cukuru vijīgās, stingrās putās, klāj uz biezpiena, cep gaiši brūnu.
Iesūtīja: Reinama
Seko Tasty arī
Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi
šeit.