60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.lielā paciņa cepumu250 gmargarīns3 gab.olu dzeltenumi0.5 glāzescukurs1 glāzemilti1 TKsoda0.5 TKcitronskābe2 gab.biezpiena paciņas3 olu dzeltenumi0.5 glāzecukurs6 olu baltumi1 glāzecukurs
Sagatavošana
1
Margarīnu izkausē, pievieno pārējās pametnes sastāvdaļas, lej uz saberztiem cepumiem, samaisa, izlīdzina cepamajā veidnē un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 15 minūtes.
2
Visas pildījuma sastāvdaļas samaisa, klāj uz biskvīta un cep vēl 15 minūtes.
3
Olu baltumus saputo ar cukuru vijīgās, stingrās putās, klāj uz biezpiena, cep gaiši brūnu.
Iesūtīja: Reinama
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit