Foto: Shutterstock
Krustmātes biezpienkūka ar cepumu biskvīta pamatni.
60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 gab.lielā paciņa cepumu250 gmargarīns3 gab.olu dzeltenumi0.5 glāzescukurs1 glāzemilti1 TKsoda0.5 TKcitronskābe2 gab.biezpiena paciņas3 olu dzeltenumi0.5 glāzecukurs6 olu baltumi1 glāzecukurs

Sagatavošana

1

Margarīnu izkausē, pievieno pārējās pametnes sastāvdaļas, lej uz saberztiem cepumiem, samaisa, izlīdzina cepamajā veidnē un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 15 minūtes.

2

Visas pildījuma sastāvdaļas samaisa, klāj uz biskvīta un cep vēl 15 minūtes.

3

Olu baltumus saputo ar cukuru vijīgās, stingrās putās, klāj uz biezpiena, cep gaiši brūnu.

Iesūtīja: Reinama

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!