Krustmātes biezpienkūka
Foto: Shutterstock
4.0000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
PAMATNEI
1 gab.
1 gab. lielā paciņa cepumu
lielā paciņa cepumu
250 g
250 g margarīns
margarīns
3 gab.
3 gab. olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
0.5 glāzes
0.5 glāzes cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze milti
milti
1 TK
1 TK soda
soda
0.5 TK
0.5 TK citronskābe
citronskābe
PILDĪJUMAM
2 gab.
2 gab. biezpiena paciņas
biezpiena paciņas
3
3 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukurs
BEZĒ
6
6 olu baltumi
olu baltumi
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Krustmātes biezpienkūka ar cepumu biskvīta pamatni.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Margarīnu izkausē, pievieno pārējās pametnes sastāvdaļas, lej uz saberztiem cepumiem, samaisa, izlīdzina cepamajā veidnē un cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī 15 minūtes.

    Visas pildījuma sastāvdaļas samaisa, klāj uz biskvīta un cep vēl 15 minūtes.

    Olu baltumus saputo ar cukuru vijīgās, stingrās putās, klāj uz biezpiena, cep gaiši brūnu.

    Iesūtīja: Reinama

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form