Receptes autore Līva Immermane raksta, ka šis deserts ir ne tikai vegānisks, bet piemērots arī tiem, kas nevar uzturā lietot glutēnu.
Bļodiņā sajauc pudiņa masu – kokosriekstu pienu, ābolu biezeni, cukuru un čia sēklas.
Liek servējamajos trauciņos un ievieto ledusskapī.
Masai nekādā gadījumā nav nepieciešams pievienot želatīnu vai agar-agar pulveri. Nav jābaidās, ka pudiņa masas konsistence sākumā ir ļoti šķidra, čia sēklas masā piebriedīs un masa kļūs stingrāka.
Apmēram pēc 30 minūtēm izņem trauciņus, pārber ar svaigām ogām, es izmantoju mellenes. Dekorē ar mandelēm un cepumiņiem. Labi garšos arī ar citām sezonas ogām, piemēram, avenēm.

Iesūtījusi: Līva Immermane
Lai labi garšo!