Foto: Privātais arhīvs
Receptes autore Līva Immermane raksta, ka šis deserts ir ne tikai vegānisks, bet piemērots arī tiem, kas nevar uzturā lietot glutēnu.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
3 ĒKkokosriekstu piens3 ĒKābolu biezenis2 ĒKčia sēklas1 ĒKcukurs4 ĒKmellenes pēc garšasmandeles

Sagatavošana

1

Bļodiņā sajauc pudiņa masu – kokosriekstu pienu, ābolu biezeni, cukuru un čia sēklas.

2

Liek servējamajos trauciņos un ievieto ledusskapī.

3

Masai nekādā gadījumā nav nepieciešams pievienot želatīnu vai agar-agar pulveri. Nav jābaidās, ka pudiņa masas konsistence sākumā ir ļoti šķidra, čia sēklas masā piebriedīs un masa kļūs stingrāka.

4
Apmēram pēc 30 minūtēm izņem trauciņus, pārber ar svaigām ogām, es izmantoju mellenes. Dekorē ar mandelēm un cepumiņiem. Labi garšos arī ar citām sezonas ogām, piemēram, avenēm.
Foto: Privātais arhīvs

Iesūtījusi: Līva Immermane

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!