Kūka glāzītē – vegānisks čia sēklu pudiņš ar mandelēm
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 ĒK
3 ĒK kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
3 ĒK
3 ĒK ābolu biezenis
ābolu biezenis
2 ĒK
2 ĒK čia sēklas
čia sēklas
ĒK
ĒK cukurs
cukurs
4 ĒK
4 ĒK mellenes
mellenes
pēc garšas
pēc garšas mandeles
mandeles
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Pudiņi
  • Pasaules Virtuve
  • Receptes autore Līva Immermane raksta, ka šis deserts ir ne tikai vegānisks, bet piemērots arī tiem, kas nevar uzturā lietot glutēnu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodiņā sajauc pudiņa masu – kokosriekstu pienu, ābolu biezeni, cukuru un čia sēklas.

    Liek servējamajos trauciņos un ievieto ledusskapī.

    Masai nekādā gadījumā nav nepieciešams pievienot želatīnu vai agar-agar pulveri. Nav jābaidās, ka pudiņa masas konsistence sākumā ir ļoti šķidra, čia sēklas masā piebriedīs un masa kļūs stingrāka.

    Apmēram pēc 30 minūtēm izņem trauciņus, pārber ar svaigām ogām, es izmantoju mellenes. Dekorē ar mandelēm un cepumiņiem. Labi garšos arī ar citām sezonas ogām, piemēram, avenēm.

    Kūka glāzītē – vegānisks čia sēklu pudiņš ar mandelēm
    Foto: Privātais arhīvs

    Iesūtījusi: Līva Immermane

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form