Kūka 'Kinder milk slice'
Foto: Veronika Ļevša
4.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

"Ja tev garšo "Kinder milk slice" batoniņi, tad iemācies šo kārumu pagatavot mājās, lai varētu izcept XXL izmērā," recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru, papīru ieziež ar eļļu vai sviestu,

Olas iesit lielā traukā, pievieno cukuru un ar mikseri kuļ 5 minūtes.

Tad ber klāt izsijātus miltus un kakao, pielej pienu. Visu labi, bet prātīgi samaisa.

Lej masu uz plāts, liek krāsnī uz 15–20 minūtēm.

Pa to laiku gatavo krēmu. Lielā traukā liek maskarponi, medu un pūdercukuru. Visu labi sakuļ ar mikseri (1–2 minūtes).

Citā bļodā sakuļ saldo krējumu ar vaniļu stingrās putās.

Putukrējumu iecilā un iemaisa maskarpones masā.

Izcepto biskvītu izņem no krāsns, liek uz tīra dvieļa un ar asu nazi uzmanīgi sagriež divās vienāda biezuma plāksnēs.

Kad plāksnes atdzisušas, uz pirmās biezā kārtā liek krēmu (taisnas, gludas malas var iegūt, ņemot talkā cieta kartona loksnes), lai malas būtu taisnas.

Kūka 'Kinder milk slice'
Foto: Veronika Ļevša

Kad krēms izlīdzināts, virsū liek otru biskvīta plāksni.

Kūka 'Kinder milk slice'
Foto: Veronika Ļevša

Kūku uzglabā ledusskapī. Pirms pasniegšanas sagriež gabaliņos.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form