Kūka 'Kinder milk slice'
Foto: Veronika Ļevša
4.5000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
BISKVĪTAM
3
3 olas
olas
125 g
125 g milti
milti
125 ml
125 ml piens
piens
125 g
125 g cukurs
cukurs
40 g
40 g nesaldināts kakao pulveris
nesaldināts kakao pulveris
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
KRĒMAM
700 g
700 g maskarpone
maskarpone
50 ml
50 ml medus
medus
50 g
50 g pūdercukurs
pūdercukurs
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas vaniļas cukurs, esence vai ekstrakts
vaniļas cukurs, esence vai ekstrakts
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • "Ja tev garšo "Kinder milk slice" batoniņi, tad iemācies šo kārumu pagatavot mājās, lai varētu izcept XXL izmērā," recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru, papīru ieziež ar eļļu vai sviestu,

    Olas iesit lielā traukā, pievieno cukuru un ar mikseri kuļ 5 minūtes.

    Tad ber klāt izsijātus miltus un kakao, pielej pienu. Visu labi, bet prātīgi samaisa.

    Lej masu uz plāts, liek krāsnī uz 15–20 minūtēm.

    Pa to laiku gatavo krēmu. Lielā traukā liek maskarponi, medu un pūdercukuru. Visu labi sakuļ ar mikseri (1–2 minūtes).

    Citā bļodā sakuļ saldo krējumu ar vaniļu stingrās putās.

    Putukrējumu iecilā un iemaisa maskarpones masā.

    Izcepto biskvītu izņem no krāsns, liek uz tīra dvieļa un ar asu nazi uzmanīgi sagriež divās vienāda biezuma plāksnēs.

    Kad plāksnes atdzisušas, uz pirmās biezā kārtā liek krēmu (taisnas, gludas malas var iegūt, ņemot talkā cieta kartona loksnes), lai malas būtu taisnas.

    Kūka 'Kinder milk slice'
    Foto: Veronika Ļevša

    Kad krēms izlīdzināts, virsū liek otru biskvīta plāksni.

    Kūka 'Kinder milk slice'
    Foto: Veronika Ļevša

    Kūku uzglabā ledusskapī. Pirms pasniegšanas sagriež gabaliņos.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form