Kukurūzas jakitori
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. mini kukurūzas vālītes
mini kukurūzas vālītes
70 ml
70 ml Teriyaki mērce
Teriyaki mērce
6 gab.
6 gab. bambusa iesmiņi
bambusa iesmiņi
 
svaigi dārzeņi
svaigi dārzeņi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās uzkodas
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Mūsu laikmets ļauj doties dažādos garšas ceļojumos un vairāk nekā jebkad agrāk gatavot, iedvesmojoties no dažādām valstīm un kultūrām. Pavāram ceļojums sākas ar jaunu produktu un jaunu gatavošanas tehniku iepazīšanu. Uzzini, cik intriģējošs un gards ir garšu ceļojums kopā ar "Rimi" gardēdi un Āzijas garšu guru Mārtiņu Sirmo un pagatavo gardu, Āzijai raksturīgu recepti!

    “Šoreiz dosimies ātrā “izbraucienā” uz Āziju, iepazīsim j

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Spraud kukurūzas vālītes uz bambusa iesmiņiem un noblanšē verdošā ūdenī.

    Pēc tam liec vālītes uz stundu marinēties Teriyaki mērcē.

    Grilē kukurūzu, laiku pa laikam ar otiņu apziežot to ar mērci, lai veidojas kraukšķīgs glazējums.

    Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form