Kukurūzas nūjiņu desa
Foto: DELFI
4.0000 4
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Trīs sastāvdaļu kukurūzas nūjiņu desa.

Katliņā izkausē sviestu, saliek tajā no papīrīšiem iztītus īrisus un silda tikmēr, kamēr konfektes izkūst un sajaucas ar sviestu.

Turklāt maisījums nepārtraukti jāmaisa ar koka karoti.

Tad katliņu noņem no plīts un ieber tajā kukurūzas nūjiņas.

Masu rūpīgi izmaisa, saliek maisījumu celofānā vai pergamentā, satin desas veidā un novieto aukstumā.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form