Kukurūzas un ābolu salāti – atsvaidzinoša piedeva gaļas ēdieniem
Foto: Cook.me
2.8000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. lieli āboli
lieli āboli
1 TK
1 TK citrona sula
citrona sula
2 gab.
2 gab. konservētas kukurūzas bundžas
konservētas kukurūzas bundžas
pēc garšas
pēc garšas viegla majonēze
viegla majonēze
pēc garšas
pēc garšas sāls, svaigi malti melnie pipari
sāls, svaigi malti melnie pipari
2 ĒK
2 ĒK svaigi pētersīļi
svaigi pētersīļi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Ābolu un konservētas kukurūzas salāti, kas aizdarīti ar vieglu majonēzes un citronu mērci, kā arī pētersīļiem, ir garšīga un viegla piedeva gaļas ēdieniem. Recepti iesaka portāla "Cook.me" līdzautore Jeļena Mardere, kas ikdienā ir interjera dizainere un mamma. Kā jau strādājošai mammai, viņai ikviens mirklis ir zelta vērtē, tādēļ viņa allaž izvēlas ātrus un efektīvus risinājumus ikdienas gaitām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Jeļena daudz ceļo un viņai patīk meklēt jaunas garšas un idejas. Šos salātus, kas nāk no Amerikas virtuves, Jeļena iesaka kā lielisku piedevu putna cepetim.

    Lielā bļodā liek kubiņos sagrieztu ābolu, ko pārslaka ar citrona sulu. Visu samaisa, lai sula pārklātu ābolus.

    Pievieno āboliem kukurūzu, majonēzi, sāli un piparus, kā arī sakapātus pētersīļus.

    Visu samaisa un liek ledusskapī uz vismaz divām stundām, lai vēsumā savelkas garšas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Jaunie projekti