Ābolu un konservētas kukurūzas salāti, kas aizdarīti ar vieglu majonēzes un citronu mērci, kā arī pētersīļiem, ir garšīga un viegla piedeva gaļas ēdieniem. Recepti iesaka portāla "Cook.me" līdzautore Jeļena Mardere, kas ikdienā ir interjera dizainere un mamma. Kā jau strādājošai mammai, viņai ikviens mirklis ir zelta vērtē, tādēļ viņa allaž izvēlas ātrus un efektīvus risinājumus ikdienas gaitām.

Jeļena daudz ceļo un viņai patīk meklēt jaunas garšas un idejas. Šos salātus, kas nāk no Amerikas virtuves, Jeļena iesaka kā lielisku piedevu putna cepetim.

125Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.lieli āboli1 TKcitrona sula2 gab.konservētas kukurūzas bundžas pēc garšasviegla majonēze pēc garšassāls, svaigi malti melnie pipari2 ĒKsvaigi pētersīļi

Sagatavošana

1

Lielā bļodā liek kubiņos sagrieztu ābolu, ko pārslaka ar citrona sulu. Visu samaisa, lai sula pārklātu ābolus.

2

Pievieno āboliem kukurūzu, majonēzi, sāli un piparus, kā arī sakapātus pētersīļus.

3

Visu samaisa un liek ledusskapī uz vismaz divām stundām, lai vēsumā savelkas garšas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!