Kuličs ar marmelādi
Foto: Shutterstock
0 0
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze piens
piens
125 g
125 g cukurs
cukurs
250 g
250 g sviests
sviests
500 g
500 g milti
milti
3 gab.
3 gab. olas
olas
25 g
25 g raugs
raugs
 
garšvielas (vaniļa)
garšvielas (vaniļa)
0,5 TK
0,5 TK sāls
sāls
3 ĒK
3 ĒK marmelāde
marmelāde
3 ĒK
3 ĒK rozīnes
rozīnes
50 g
50 g mandeles
mandeles
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Kēksi
  • Pasaules Virtuve
  • Gardais kuličs ar marmelādi, riekstiem un rozīnēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu saputo ar cukuru un garšvielām, pa vienai pieliekot olas.

    Siltā pienā iejauc raugu un pakāpeniski pielej saputotajam sviestam. Vienlaikus piesijā arī miltus.

    Mīklu labi sakuļ un pieliek marmelādi un rozīnes.

    Mīklu pilda divās, ar sviestu ieziestās un ar sasmalcinātām mandelēm izsijātās, veidnēs ar caurumu vidū.

    Mīklu uzraudzē un cep mērenā siltumā (es cepu 180°C) 1 stundu. Atdzesē veidnēs, pēc tam izgāž, uzkaisa pūdercukuru.

    Cepšanas laikā kuliču nedrīkst kustināt un krāsns durtiņas arī nevajadzētu virināt!

    Iesūtīja: merry

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form