Foto: Shutterstock
Gardais kuličs ar marmelādi, riekstiem un rozīnēm.
80Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
1 glāzepiens125 gcukurs250 gsviests500 gmilti3 gab.olas25 graugs garšvielas (vaniļa)0.5 TKsāls3 ĒKmarmelāde3 ĒKrozīnes50 gmandeles

Sagatavošana

1

Sviestu saputo ar cukuru un garšvielām, pa vienai pieliekot olas.

2

Siltā pienā iejauc raugu un pakāpeniski pielej saputotajam sviestam. Vienlaikus piesijā arī miltus.

3

Mīklu labi sakuļ un pieliek marmelādi un rozīnes.

4

Mīklu pilda divās, ar sviestu ieziestās un ar sasmalcinātām mandelēm izsijātās, veidnēs ar caurumu vidū.

5

Mīklu uzraudzē un cep mērenā siltumā (es cepu 180°C) 1 stundu. Atdzesē veidnēs, pēc tam izgāž, uzkaisa pūdercukuru.

6

Cepšanas laikā kuliču nedrīkst kustināt un krāsns durtiņas arī nevajadzētu virināt!

Iesūtīja: merry

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!