10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Gardais kuličs ar marmelādi, riekstiem un rozīnēm.

Sviestu saputo ar cukuru un garšvielām, pa vienai pieliekot olas.

Siltā pienā iejauc raugu un pakāpeniski pielej saputotajam sviestam. Vienlaikus piesijā arī miltus.

Mīklu labi sakuļ un pieliek marmelādi un rozīnes.

Mīklu pilda divās, ar sviestu ieziestās un ar sasmalcinātām mandelēm izsijātās, veidnēs ar caurumu vidū.

Mīklu uzraudzē un cep mērenā siltumā (es cepu 180°C) 1 stundu. Atdzesē veidnēs, pēc tam izgāž, uzkaisa pūdercukuru.

! Cepšanas laikā kuliču nedrīkst kustināt un krāsns durtiņas arī nevajadzētu virināt.

Iesūtīja:
merry

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form