Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Smēriņš ziešanai uz maizītēm vai pasniegšanai uzkodu platē – pašu sajaukts krēmsiers ar kūpinātu lasi un citām piedevām. Ja vēlies, lai laša gabaliņi krēmsierā būtu jo īpaši smalki, sastāvdaļas maisi virtuves kombainā.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 gkrēmsiers2 TKmārrutki175 gkūpināts lasis2 ĒKikri1 ĒKdilles4 ĒKskābais krējums rudzu sausmaizītes kaperi redīsi burkāni gurķi selerijas

Sagatavošana

1

Bļodiņā liek krēmsieru, mārrutkus, ikrus, dilles, skābo krējumu.

2

Smalkos gabaliņos sagriež lasi un pievieno pārējām sastāvdaļām.

3

Tad visu sajauc vai nu ar dakšiņu, vai sasmalcina virtuves kombainā.

4

Laša krēmsieru pārliek trauciņā un ievieto uz kādu mirkli ledusskapī, lai garšas ievelkas.

Smēriņu pasniedz ar sausmaizītēm, kaperiem, redīsiem un citiem dārzeņiem, piemēram, salmiņos sagrieztiem burkāniem, gurķiem vai seleriju kātiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!