Krēmsiers ar lasi un ikriem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Smēriņš ziešanai uz maizītēm vai pasniegšanai uzkodu platē – pašu sajaukts krēmsiers ar kūpinātu lasi un citām piedevām. Ja vēlies, lai laša gabaliņi krēmsierā būtu jo īpaši smalki, sastāvdaļas maisi virtuves kombainā.

Bļodiņā liek krēmsieru, mārrutkus, ikrus, dilles, skābo krējumu.

Smalkos gabaliņos sagriež lasi un pievieno pārējām sastāvdaļām.

Tad visu sajauc vai nu ar dakšiņu, vai sasmalcina virtuves kombainā.

Laša krēmsieru pārliek trauciņā un ievieto uz kādu mirkli ledusskapī, lai garšas ievelkas.

Smēriņu pasniedz ar sausmaizītēm, kaperiem, redīsiem un citiem dārzeņiem, piemēram, salmiņos sagrieztiem burkāniem, gurķiem vai seleriju kātiem. Lai labi garšo!

Comment Form