Kūpināta laša pastēte
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Kūpināta laša pastēti pasniedz ar grauzdētu maizi, sāļajiem krekeriem un izmanto kā lavaša vai sāļo groziņu pildījumu.

Lasi sīki sakapā vai samaļ gaļas mašīnā.

Saputo sviestu ar olīveļļu, pakāpeniski iejauc laša masu. Rūpīgi iemaisa saldo krējumu, citrona sulu, sīki sakapātus zaļumus un garšvielas.

Padoms: sāli nepievieno, jo kūpināts lasis jau pats par sevi ir gana sāļš produkts.

Pastēti atdzesē ledusskapī.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form