Foto: Shutterstock
Kūpināta laša pastēti pasniedz ar grauzdētu maizi, sāļajiem krekeriem un izmanto kā lavaša vai sāļo groziņu pildījumu.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gkūpināts lasis50 gsviests1 ĒKolīveļļa1 ĒKcitronu sula2 ĒKsaldais krējums1 šķipsnamuskatrieksts0.5 TKmalti pipari saujalociņi

Sagatavošana

1

Lasi sīki sakapā vai samaļ gaļas mašīnā.

2

Saputo sviestu ar olīveļļu, pakāpeniski iejauc laša masu. Rūpīgi iemaisa saldo krējumu, citrona sulu, sīki sakapātus zaļumus un garšvielas.

3

Pastēti atdzesē ledusskapī.

Padoms: sāli nepievieno, jo kūpināts lasis jau pats par sevi ir gana sāļš produkts.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!