35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gkūpināts lasis50 gsviests1 ĒKolīveļļa1 ĒKcitronu sula2 ĒKsaldais krējums1 šķipsnamuskatrieksts0.5 TKmalti pipari saujalociņi
Sagatavošana
1
Lasi sīki sakapā vai samaļ gaļas mašīnā.
2
Saputo sviestu ar olīveļļu, pakāpeniski iejauc laša masu. Rūpīgi iemaisa saldo krējumu, citrona sulu, sīki sakapātus zaļumus un garšvielas.
3
Pastēti atdzesē ledusskapī.
Padoms: sāli nepievieno, jo kūpināts lasis jau pats par sevi ir gana sāļš produkts.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit