Kūpināta laša pastēte
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g kūpināts lasis
kūpināts lasis
50 g
50 g sviests
sviests
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
2 ĒK
2 ĒK saldais krējums
saldais krējums
1 šķipsna
1 šķipsna muskatrieksts
muskatrieksts
0.5 TK
0.5 TK malti pipari
malti pipari
sauja
sauja lociņi
lociņi
  • Bēru mielasts
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Brokastis
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Kūpināta laša pastēti pasniedz ar grauzdētu maizi, sāļajiem krekeriem un izmanto kā lavaša vai sāļo groziņu pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lasi sīki sakapā vai samaļ gaļas mašīnā.

    Saputo sviestu ar olīveļļu, pakāpeniski iejauc laša masu. Rūpīgi iemaisa saldo krējumu, citrona sulu, sīki sakapātus zaļumus un garšvielas.

    Padoms: sāli nepievieno, jo kūpināts lasis jau pats par sevi ir gana sāļš produkts.

    Pastēti atdzesē ledusskapī.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form