
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g kūpināts lasis
kūpināts lasis50 g
50 g sviests
sviests1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula2 ĒK
2 ĒK saldais krējums
saldais krējums1 šķipsna
1 šķipsna muskatrieksts
muskatrieksts0.5 TK
0.5 TK malti pipari
malti pipari sauja
sauja lociņi
lociņiKūpināta laša pastēti pasniedz ar grauzdētu maizi, sāļajiem krekeriem un izmanto kā lavaša vai sāļo groziņu pildījumu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lasi sīki sakapā vai samaļ gaļas mašīnā.
Saputo sviestu ar olīveļļu, pakāpeniski iejauc laša masu. Rūpīgi iemaisa saldo krējumu, citrona sulu, sīki sakapātus zaļumus un garšvielas.
Padoms: sāli nepievieno, jo kūpināts lasis jau pats par sevi ir gana sāļš produkts.
Pastēti atdzesē ledusskapī.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.