Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama kūpinātu laša vēderiņu zupa īpaši smeķīgām pusdienām.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kūpināti laša vēderiņi kartupeļi burkāni konservēti zaļie zirnīši puravs sāls un pipari lauru lapas

Sagatavošana

1

Vāra pāris laša vēderiņus kopā ar burkāniem, kad viss labums jau ievārījies ūdenī, ņem tos ārā, un liek iekšā kartupeļus.

2

Kad kartupeļi mīksti, liek konservētus zirnīšus, puravu sagrieztu ripiņās un vēl pavāra. Var vēl likt klāt visādus zaļumus, garšvielas.

3

Klāt pasniedz grauzdētu baltmaizi. izteiktāka garša rodas, ja šķīvī iepilina citronu sulu.

Iesūtīja: Kārļa mamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!