Kūpinātas vistas salāti ar āboliem, vīnogām un Cēzara salātu mērci
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g kūpināta vista
kūpināta vista
120 g
120 g spināti
spināti
1
1 ābols
ābols
sauja
sauja valrieksti
valrieksti
150 g
150 g vīnogas
vīnogas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Gaļas salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti ātri pagatavojami un debešķīgi gardi kūpinātas vistas salāti, kam īpašas garšas nianses piešķir āboli, sulīgas vīnogas, kraukšķīgi valrieksti un pašgatavota Cēzara salātu mērce.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas gaļu sagriež plānās šķēlēs. Vīnogas pārgriež uz pusēm. Valriekstus sasmalcina. Ābolu sagriež salmiņos.

    Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar Cēzara salātu mērci (recepte te), samaisa un pasniedz.

    Lai labi garšo.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form