Foto: Shutterstock
Ļoti ātri pagatavojami un debešķīgi gardi kūpinātas vistas salāti, kam īpašas garšas nianses piešķir āboli, sulīgas vīnogas, kraukšķīgi valrieksti un pašgatavota Cēzara salātu mērce.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 gkūpināta vista120 gspināti1 ābols saujavalrieksti150 gvīnogas

Sagatavošana

1

Vistas gaļu sagriež plānās šķēlēs. Vīnogas pārgriež uz pusēm. Valriekstus sasmalcina. Ābolu sagriež salmiņos.

2

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar Cēzara salātu mērci (recepte te), samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!