Kūpinātas vistas salātu recepte
Foto: Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Atsvaidzinoši un sātīgi salāti vasarīgām brokastīm vai vakariņām. Kūpinātas vistas vietā droši vari izmantot arī cepeškrāsnī ceptu vistu – ja no iepriekšējās dienas vakariņām palicis pāri!

Vispirms gatavo mērci. Visas sastāvdaļas sablendē kopā, veidojot viendabīgu masu.

Vistas krūtiņu sagriež plānās šķēlītēs, nektarīnus - nelielās daiviņās.

Salātu sastāvdaļas kārto uz šķīvja un pirms pasniegšanas pārslaka ar salātu mērci.

Tasty.lv padoms: Ja vēlies, lai salāti būtu sātīgāki, pasniedz tos kopā ar maizes grauzdiņiem!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form