Foto: Shutterstock
Svētku vīnodziņa - gardi salāti ar kūpinātu vistu.

Vistas gaļu sagriež gabaliņos, vīnogas pārgriež uz pusēm un, ja ir sēklas, tad tās izņem un caur ķiploku spiedi izspiež ķiploka daiviņas.


Sasmalcina valriekstu kodolus, bet tā, lai jūt riekstus (ne putrā), pievieno majonēzi.

Nekādas citas garšvielas nav nepieciešamas.

* salāti ir ļoti garšīgi, ar svaigu garšu. Apēdas ātri. Proporcijas pēc garšas, bet no pieredzes varu ieteikt riekstus daudz nelikt. Vīnogas labāk pirkt bez kauliņiem (ērtāk) un saldas. Majonēzi Gardi Gan Classic. Gaļa un vīnogas 1:1.


Iesūtīja: Kristīne Aizpuriete

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!