Foto: Shutterstock
Kurzemes "Melnais princis" ar riekstiem un rozīnēm.
55Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
3 gab.olas1 glāzekefīrs1 glāzemelleņu vai upeņu ievārījums3 glāzesmilti1 ĒKsoda rieksti rozīnes

Sagatavošana

1

Saputo olas ar cukuru. Kefīru sajauc ar sodu, samaisa. Un pievieno saputotajām olām. Tad pievieno ievārījumu kārtīgi izmaisa. Pievieno miltus, riekstus un rozīnes.

2

Masu liek ietaukotā formā, cep cepeškrāsnī.

3

!Rozīņu vietā var ņemt marmelādi!

4

Gatavošanas laiks: cepšanai 30-40 min.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!