Kuskusa salāti ar vistu, granātāboliem, meloni, avokado un zirņiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4.0000 2
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īsts garšu sprādziens, kurā saldais mijas ar sāļo un augļi ar "nopietno" ēdienu. Graudaino kuskusu papildinās nedaudz pikanta vista, taču to visu vēl vairāk atsvaidzinās mango, granātābols un garda apelsīnu sulas mērce.

Pirms sāk gatavot, vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un iemarinē čili mērcē aptuveni 30 minūtes. Pēc tam vistas gabaliņus apcep uz pannas, līdz tie ir apbrūnējuši un gaļa izcepusies (8-12 minūtes).

Lielā bļodā ber kuskusu un aplej ar 450 ml buljona, kas pagatavots no buljona kubiņa. Pieber klāt zaļos zirnīšus un atļauj kuskusam uzbriest aptuveni 10 minūtes.

Ar dakšiņu apmaisa kuskusu. Pievieno tam apceptos visas gabaliņus, kubiņos sagrieztu meloni, šķēlēs sagrieztu avokado, granātābola sēkliņas un sakapātos pētersīļus. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.

Gatavo mērci: sīki sagrieztu mango sajauc ar saldo čili mērci, apelsīnu sulu un olīveļļu.

Mērci iemaisa kuskusa salātos.

Lai labi garšo!

Tasty.lv padoms: veģetārajā salātu versijā vistu aizstāj ar nedaudz vairāk augļiem. Būs tikpat garšīgi, ja ne vēl labāk!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form