Kuskuss ar riekstiem un rozīnēm
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
175 g
175 g kuskuss
kuskuss
300 ml
300 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
1 gab.
1 gab. neliels sarkanais sīpols
neliels sarkanais sīpols
4 ĒK
4 ĒK rozīnes
rozīnes
60 g
60 g dažādi rieksti
dažādi rieksti
4 ĒK
4 ĒK kapāti pētersīļi
kapāti pētersīļi
1 gab.
1 gab. citrons
citrons
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Citi ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kuskuss ir ļoti viegli un ātri pagatavojams ēdiens, kuru tradicionāli pasniedz pie gaļas, zivs vai dārzeņu sautējumiem, vai arī kā atsevišķu pamatēdienu. Atdzisušu to var izmantot salātiem un desertiem. Piedāvājam kuskusam dienvidnieciski bagātu versiju ar sarkanajiem sīpoliem, rozīnēm un riekstiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Smalki sakapā pētersīļu zaļumus, sakapā riekstus (dažus smalkāk, dažus rupjāk), nomizo un plāni sagriež pusšķēlēs sīpolu. Izspiež vienai pusei citrona sulu.

    Buljonu uzvāra karstu. Lielā bļodā ber kuskusu, pievieno sīpolus, rozīnes un samaisa, pāri lej karsto buljonu un atstāj uz 5 minūtēm. Pēc piecām minūtēm to visu vēlreiz labi izmaisa, pievieno riekstus, pētersīļus, citrona sulu un kvalitatīvu olīveļļu. Ja nepieciešams, pievieno sāli, melnos piparus. Pasniedz.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form