Foto: DELFI
Viegli salāti no lapu salātiem, dārzeņiem un fetas siera.

Saplucina salātlapas, var arī Ķīnas kāpostu, sagriež svaigu gurķi, tomātus, sīpolus, puravu (vārdu sakot, dārzeņus, salātlapas gan tā kā obligātas skaitās), kārto šķīvī (uzreiz porcijā).

Pārber ar kubiņos sagrieztu un sagrauzdētu maizīti (var gan baltu, gan rupju, grauzdē uz plikas pannas, bez taukvielām), var pielikt mazliet (tiešām mazliet, kādi 30 g uz porciju) Fetas siera (der arī Mālpils feta un arī parastais Mālpils).

Sataisa mērci, kuru uzslaka tīri simboliski. Mērce - bezpiedevu jogurtu samaisa ar garšvielām.

Iesūtīja: svešiniece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!