Laša krēmzupa ar dārzeņiem
Foto: Shutterstock
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardai vasaras maltītei - laša krēmzupa ar dārzeņiem. Tik vienkārši pagatavojama un garda.

Lasi, ja nepieciešams, sadala mazākos gabalos un vāra sālsūdenī, kuram pievienoti melnie piparu graudi un daži zariņi ar dillēm. Kad lasis gatavs, apmēram pēc 15 minūtēm, buljonu izkāš un lasi noliek malā.

Iegūtajā buljonā liek dārzeņus un vāra mīkstus. Kad dārzeņi gatavi, tos izņem no buljona, sablenderē un liek atpakaļ buljonā, ļauj uzvārīties.

Tikmēr lasi attīra no asakām un sadala kumosa lieluma gabalos. Kad zupa vēlreiz uzvārās, pielej saldo krējumu, ieliek laša gabaliņus. Pasniedz, pa virsu berot zaļumiņus.

Var pārkasīt arī ar baltmaizes grauzdiņus. Var arī lasi sablenderēt kopā ar dārzeņiem.

Iesūtīja: Susix

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form