Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Ārstnieciskais uzturs
Ēdieni bērniem
Ēdieni veģetāriešiem
Grūtnieces ēdienkarte
Receptes cukura diabēta slimniekiem
Biezzupas un krēmzupas
Zivju un jūras produktu zupas
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
Ikdienas maltītei
Pusdienas
Vakariņas
Pasaules Virtuve
Gardai vasaras maltītei - laša krēmzupa ar dārzeņiem. Tik vienkārši pagatavojama un garda.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lasi, ja nepieciešams, sadala mazākos gabalos un vāra sālsūdenī, kuram pievienoti melnie piparu graudi un daži zariņi ar dillēm. Kad lasis gatavs, apmēram pēc 15 minūtēm, buljonu izkāš un lasi noliek malā.
Iegūtajā buljonā liek dārzeņus un vāra mīkstus. Kad dārzeņi gatavi, tos izņem no buljona, sablenderē un liek atpakaļ buljonā, ļauj uzvārīties.
Tikmēr lasi attīra no asakām un sadala kumosa lieluma gabalos. Kad zupa vēlreiz uzvārās, pielej saldo krējumu, ieliek laša gabaliņus. Pasniedz, pa virsu berot zaļumiņus.
Var pārkasīt arī ar baltmaizes grauzdiņus. Var arī lasi sablenderēt kopā ar dārzeņiem.
Iesūtīja: Susix
Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu
Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies
šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi
šeit.