Laša krēmzupa ar dārzeņiem
Foto: Shutterstock
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g lasis
lasis
 
daži diļļu zariņi
daži diļļu zariņi
3
3 melnie piparu graudi
melnie piparu graudi
4
4 kartupeļi
kartupeļi
4
4 burkāni
burkāni
1
1 puķkāposts
puķkāposts
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Zivju un jūras produktu zupas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardai vasaras maltītei - laša krēmzupa ar dārzeņiem. Tik vienkārši pagatavojama un garda.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lasi, ja nepieciešams, sadala mazākos gabalos un vāra sālsūdenī, kuram pievienoti melnie piparu graudi un daži zariņi ar dillēm. Kad lasis gatavs, apmēram pēc 15 minūtēm, buljonu izkāš un lasi noliek malā.

    Iegūtajā buljonā liek dārzeņus un vāra mīkstus. Kad dārzeņi gatavi, tos izņem no buljona, sablenderē un liek atpakaļ buljonā, ļauj uzvārīties.

    Tikmēr lasi attīra no asakām un sadala kumosa lieluma gabalos. Kad zupa vēlreiz uzvārās, pielej saldo krējumu, ieliek laša gabaliņus. Pasniedz, pa virsu berot zaļumiņus.

    Var pārkasīt arī ar baltmaizes grauzdiņus. Var arī lasi sablenderēt kopā ar dārzeņiem.

    Iesūtīja: Susix

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form