Laša krēmzupa ar kausēto sieru
Foto: Shutterstock
3.9167 12
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
laša galva
laša galva
 
laša aste
laša aste
4
4 kartupeļi
kartupeļi
3-4
3-4 burkāni
burkāni
1
1 paciņa "Dzintara" klasiskais siers
paciņa "Dzintara" klasiskais siers
1
1 paciņa saldais krējums
paciņa saldais krējums
 
sīpoli
sīpoli
 
melno piparu graudi
melno piparu graudi
 
lauru lapas
lauru lapas
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Zivju un jūras produktu zupas
  • Ēdieni bērniem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Laša krēmzupa ar kausēto sieru - kaloriju neskaitītājiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāra buljonu no laša galvas un astes. Vārot pievieno sīpolu, piparu, sāli, lauru lapas. Laša galvai pirms vārīšanas izrauj žaunas, lai nebūtu rūgtums.

    Kamēr vārās buljons, nomizo kartupeļus un burkānus un sagriež gabaliņos. Kartupeļiem jābūt pietiekamā daudzumā, lai krēmzupa būtu pabieza.

    Zivi izzvejo no buljona un liek sietiņā. Kad buljons gatavs, izņem lasi un buljonu izkāš caur sietiņu. Lasi atkaulo un saplucina.

    Izkāstajā buljonā ieber kartupeļus un burkānus un vāra, kamēr tie mīksti.

    Gatavos kartupeļus, burkānus un daļu buljona lej mikserī un sablenderē.

    Sablendētos kartupeļus un burkānus ielej atlikušajā buljonā, pievieno sieru un uz lēnas uguns karsē līdz zupa sāk vārīties. Kad zupa gatava, pievieno saputotu saldo krējumu un saplucinātus laša gabaliņus.

    Iesūtīja: Elitochka

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form