Laša šašliks
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gards laša šašliks, kas marinēts balzamiko etiķī.

Sagriež lasi gabalos vai strēmelēs. Pagatavo marinādi no laima sulas, dillēm, pipariem un balzamiko etiķa un eļļas. Aplej sagriezto lasi ar marinādi un nosedz trauku ar pārtikas plēvi. Liek ledusskapī vai vēsumā ievilkties.

Pēc stundas vai divām gabaliņus uzdur uz koka irbulīšiem un cep uz grila, līdz lasis apcepies un ir ar viegli kraukšķīgu garoziņu.

Iesūtīja: Greeta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form