Laša šašliks
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
lasis
lasis
 
laims
laims
 
dilles
dilles
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
 
eļļa
eļļa
  • Ikdienas maltītei
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Gards laša šašliks, kas marinēts balzamiko etiķī.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež lasi gabalos vai strēmelēs. Pagatavo marinādi no laima sulas, dillēm, pipariem un balzamiko etiķa un eļļas. Aplej sagriezto lasi ar marinādi un nosedz trauku ar pārtikas plēvi. Liek ledusskapī vai vēsumā ievilkties.

    Pēc stundas vai divām gabaliņus uzdur uz koka irbulīšiem un cep uz grila, līdz lasis apcepies un ir ar viegli kraukšķīgu garoziņu.

    Iesūtīja: Greeta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form