
Loading...
Sastāvdaļas
lasis
lasis laims
laims dilles
dilles malti melnie pipari
malti melnie pipari balzamiko etiķis
balzamiko etiķis eļļa
eļļaGards laša šašliks, kas marinēts balzamiko etiķī.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sagriež lasi gabalos vai strēmelēs. Pagatavo marinādi no laima sulas, dillēm, pipariem un balzamiko etiķa un eļļas. Aplej sagriezto lasi ar marinādi un nosedz trauku ar pārtikas plēvi. Liek ledusskapī vai vēsumā ievilkties.
Pēc stundas vai divām gabaliņus uzdur uz koka irbulīšiem un cep uz grila, līdz lasis apcepies un ir ar viegli kraukšķīgu garoziņu.
Iesūtīja: Greeta
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.