Foto: Shutterstock
Gards laša šašliks, kas marinēts balzamiko etiķī.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lasis laims dilles malti melnie pipari balzamiko etiķis eļļa

Sagatavošana

1

Sagriež lasi gabalos vai strēmelēs. Pagatavo marinādi no laima sulas, dillēm, pipariem un balzamiko etiķa un eļļas. Aplej sagriezto lasi ar marinādi un nosedz trauku ar pārtikas plēvi. Liek ledusskapī vai vēsumā ievilkties.

2

Pēc stundas vai divām gabaliņus uzdur uz koka irbulīšiem un cep uz grila, līdz lasis apcepies un ir ar viegli kraukšķīgu garoziņu.

Iesūtīja: Greeta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!