Laša smēriņš ar kraukšķīgām vafelēm
Foto: Publicitātes attēls
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g auksti kūpināta laša fileja
auksti kūpināta laša fileja
2 ĒK
2 ĒK sakapātas dilles
sakapātas dilles
200 g
200 g krēmsiers
krēmsiers
 
citrons
citrons
 
čili
čili
20
20 sāļās vafeles, piemēram, "Selga" ar tomātu un bazilika garšu
sāļās vafeles, piemēram, "Selga" ar tomātu un bazilika garšu
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Krēmsiers ar kūpinātu lasi, dillēm un mazliet citrona. Ideāli piemērots uzkodu maizītēm vai sāļajām vafelēm. Recepti piedāvā raidījuma "Gatavo 3" kulināre Linda Vilmansone sadarbībā ar "Selga".

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Blenderī liek krēmsieru, kūpinātu lasi, pievieno sakapātas dilles un mazu gabaliņu čili.

    Citronu nomizo un pusi no mizas pievieno blenderī esošajiem produktiem. Pievieno arī sulu no puscitrona.

    Visu sablenderē viendabīgā masā, bet tā, lai paliek arī pāris mazi laša gabaliņi. Masu smērē uz sāļajām vafelēm un dekorē ar atlikušajām citronu miziņām un diļļu zariņiem.

    Ja nepatīk vai nav pieejams lasis, šādu smēriņu var gatavot arī no cita veida kūpinātas zivs filejas, piemēram, asara. Arī citronu var aizstāt ar citu citrusaugli, piemēram, laimu – garšas dažādībai. Laims labi saderēs ar kādu baltās zivs fileju.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form