Laša smēriņš ar kraukšķīgām vafelēm
Foto: Publicitātes attēls
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Krēmsiers ar kūpinātu lasi, dillēm un mazliet citrona. Ideāli piemērots uzkodu maizītēm vai sāļajām vafelēm. Recepti piedāvā raidījuma "Gatavo 3" kulināre Linda Vilmansone sadarbībā ar "Selga".

Blenderī liek krēmsieru, kūpinātu lasi, pievieno sakapātas dilles un mazu gabaliņu čili.

Citronu nomizo un pusi no mizas pievieno blenderī esošajiem produktiem. Pievieno arī sulu no puscitrona.

Visu sablenderē viendabīgā masā, bet tā, lai paliek arī pāris mazi laša gabaliņi. Masu smērē uz sāļajām vafelēm un dekorē ar atlikušajām citronu miziņām un diļļu zariņiem.

Ja nepatīk vai nav pieejams lasis, šādu smēriņu var gatavot arī no cita veida kūpinātas zivs filejas, piemēram, asara. Arī citronu var aizstāt ar citu citrusaugli, piemēram, laimu – garšas dažādībai. Laims labi saderēs ar kādu baltās zivs fileju.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form