Laša steiks ar lēcām
Foto: Bonduelle
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 bundža tvaicētu lēcu "Bonduelle"
bundža tvaicētu lēcu "Bonduelle"
2
2 laša steiki
laša steiki
60 g
60 g kaperi
kaperi
1
1 citrons
citrons
3
3 diļļu zariņi
diļļu zariņi
1
1 šalotes sīpols
šalotes sīpols
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Recepte tiem, kam svarīgs ir veselīgs uzturs un rūpes par figūru. Lasim piemīt ne tikai izcila garša, bet tas ir arī bagātināts ar piesātinātām taukskābēm un minerālvielām. Savukārt lēcas satur daudz olbaltumvielu un lielu daudzumu dzelzs, kas ir vēl viens pluss šim veselīgajam ēdienam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    1. Laša steikus sakarsētā pannā apcep no abām pusēm - 2 minūtes katru pusi. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas. Apcepto lasi liek karstumizturīgā traukā un ievieto līdz 180° sakarsētā cepeškrāsnī uz 7-10 minūtēm.

    2. Sakarsē pannā eļļu un apcep tajā veselas, mizotas ķiploka daiviņas, līdz virtuvi piepilda ķiploka aromāts. Pievieno gredzenos sagrieztus sīpolus. Kad tie ir gatavi, pievieno lēcas un sasmalcinātas dilles. Visu samaisa un izkarsē.

    3. Pasniedzot liek lēcas ar sīpoliem un lasi uz šķīvja, pārkaisa ar kaperiem, dekorē ar citrona daiviņu un diļļu zariņu.

    Padoms: servējot lasi, to novieto uz karstajām lēcām – tas ļaus ilgāk saglabāt ēdiena temperatūru.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form