Laša tartars ar avokado un vārītu paipalu olu
Foto: Shutterstock
3.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g mazsālīta laša fileja
mazsālīta laša fileja
pēc garšas
pēc garšas malti pipari
malti pipari
4
4 paipalu olas
paipalu olas
1
1 avokado
avokado
pēc garšas
pēc garšas citronu sula
citronu sula
8
8 olīvas
olīvas
1/2
1/2 neliels sīpols
neliels sīpols
 
melnie ikri (var nebūt)
melnie ikri (var nebūt)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Skaists galda papildinājums – vienkārši pagatavojams laša tartars ar avokado un paipalu olu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mazsālīta laša (vai foreles) fileju, sīpolu, avokado un zaļās olīvas smalki sakapā (var arī samalt).

    Pievieno piparus, citronu sulu, samaisa un liek uz brīdi ledusskapī, lai atdzesējas.

    Pasniedz uz grauzdētām maizītēm, dekorējot ar vārītām, uz pusēm pārgrieztām paipalu olām un ikriem.

    Iesūtīja: Perlite

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form