
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g mazsālīta laša fileja
mazsālīta laša fileja pēc garšas
pēc garšas malti pipari
malti pipari4
4 paipalu olas
paipalu olas1
1 avokado
avokado pēc garšas
pēc garšas citronu sula
citronu sula8
8 olīvas
olīvas1/2
1/2 neliels sīpols
neliels sīpols melnie ikri (var nebūt)
melnie ikri (var nebūt)Skaists galda papildinājums – vienkārši pagatavojams laša tartars ar avokado un paipalu olu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Mazsālīta laša (vai foreles) fileju, sīpolu, avokado un zaļās olīvas smalki sakapā (var arī samalt).
Pievieno piparus, citronu sulu, samaisa un liek uz brīdi ledusskapī, lai atdzesējas.
Pasniedz uz grauzdētām maizītēm, dekorējot ar vārītām, uz pusēm pārgrieztām paipalu olām un ikriem.
Iesūtīja: Perlite
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.