Laša tartars ar paipalu olām
Foto: Publicitātes foto
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
180 g
180 g laša fileja (bez ādas un asakām)
laša fileja (bez ādas un asakām)
30 g
30 g šalotes sīpols
šalotes sīpols
4 g
4 g sāls
sāls
4 g
4 g malti melnie pelnie pipari
malti melnie pelnie pipari
5 g
5 g olīveļļa
olīveļļa
60 g
60 g grieķu jogurts
grieķu jogurts
250 g
250 g avokado mīkstums
avokado mīkstums
6 g
6 g laima sula
laima sula
2 g
2 g čili pipari
čili pipari
4 gab.
4 gab. paipalu olas
paipalu olas
40 g
40 g sausmaizītes "Finn Crisp"
sausmaizītes "Finn Crisp"
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Rūpējoties par savu veselību, zivis būtu ieteicams iekļaut ēdienkartē vismaz divas reizes nedēļā. Piemēram, lasis ir īpaši bagātināts gan ar omega-3, gan ar taukos šķīstošiem vitamīniem (A, E, D), satur daudz olbaltumvielu un visas nepieciešamās neaizvietojamās aminoskābes. "Rimi" gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis skaidro, kā ātri un vienkārši pagatavot laša tartaru gardai uzkodai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lasi sakapā, pievienojot olīveļļu, sāli, piparus. Sakapā šalotes sīpolus un sajauc ar lasi.

    Attīra avokado un sagriež mazos kubiņos, pievienojot laima sulu, sāli un čili.

    Novāra paipalu olas precīzi 2 minūtes un 30 sekundes vārošā ūdenī. Olas atdzesē un nomizo, tad pārgriež uz pusēm.

    Porcijas kārto, liekot jogurtu, laša tartaru, avokado, paipalu olu pusītes un sausmaizītes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form