Foto: Shutterstock
Ērta un garda uzkoda, kas būs piemērota gan pasēdēšanai nelielā draugu lokā, gan brīvdienu brokastīs ģimenei, gan paņemšanai līdzi uz darbu veselīgai uzēšanai pārtraukumā.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
24 laša šķēles6 cieti vārītas olas200 gspināti (vai citi salāti)12 ķirštomāti12 tortiljas (lielā izmēra) MĒRCEI:200 mlmajonēze6 ĒKDižonas sinepes1 sarkanais sīpols

Sagatavošana

1

Pagatavo mērci. Smalki sagriež sarkano sīpolu un sajauc ar majonēzi un sinepēm. Domājot par figūru, majonēzi aizstāj ar grieķu vai bezpiedevu jogurtu.

2

Sagriež tomātiņus četrās daļās, noloba olas un sagriež šķēlēs. Tortiljas 10 sekundes silda vai nu uz pannas, vai mikroviļņu krāsnī. Tādējādi tās kļūst plastiskas un viegli satinamas.

3

Katras tortiljas centrā smērē mērci, uz tās liek salātus, tomātiņus, lasi un olas. Cieši satin vrapus un sagriež uz pusēm. Pasniedz ar papildu mērci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!