Laša un vārītas olas vraps
Foto: Shutterstock
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ērta un garda uzkoda, kas būs piemērota gan pasēdēšanai nelielā draugu lokā, gan brīvdienu brokastīs ģimenei, gan paņemšanai līdzi uz darbu veselīgai uzēšanai pārtraukumā.

Pagatavo mērci. Smalki sagriež sarkano sīpolu un sajauc ar majonēzi un sinepēm. Domājot par figūru, majonēzi aizstāj ar grieķu vai bezpiedevu jogurtu.

Sagriež tomātiņus četrās daļās, noloba olas un sagriež šķēlēs. Tortiljas 10 sekundes silda vai nu uz pannas, vai mikroviļņu krāsnī. Tādējādi tās kļūst plastiskas un viegli satinamas.

Katras tortiljas centrā smērē mērci, uz tās liek salātus, tomātiņus, lasi un olas. Cieši satin vrapus un sagriež uz pusēm. Pasniedz ar papildu mērci.

Comment Form