45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 glaša atgriezumi4 kartupeļi2 burkāni saujagarneles150 mlsaldais krējums pēc garšaspipari un sāls pēc garšasdilles
Sagatavošana
1
Katliņā liek laša atgriezumus, pielej ūdeni un uzvāra buljonu. Laša atgriezumus izņem un buljonu nokās. Atdala laša gabaliņus no asakām.
2
Nokāsto buljonu atkal liek vārīties, pievieno sagrieztus burkānus, kartupeļus un garšvielas.
3
Kad zupa gandrīz gatava, pievieno garneles, lasi un pielej saldo krējumu. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.
4
Pirms pasniegšanas pievieno kapātas dilles vai citus zaļumus pēc garšas.
Iesūtīja: ilzhuk
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit