Laša zupa ar garnelēm
Foto: Shutterstock
4.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200-300 g
200-300 g laša atgriezumi
laša atgriezumi
3-4
3-4 kartupeļi
kartupeļi
2
2 burkāni
burkāni
sauja
sauja garneles
garneles
150 ml
150 ml saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas pipari un sāls
pipari un sāls
pēc garšas
pēc garšas dilles
dilles
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti maiga un smeķīga laša zupa ar garnelēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā liek laša atgriezumus, pielej ūdeni un uzvāra buljonu. Laša atgriezumus izņem un buljonu nokās. Atdala laša gabaliņus no asakām.

    Nokāsto buljonu atkal liek vārīties, pievieno sagrieztus burkānus, kartupeļus un garšvielas.

    Kad zupa gandrīz gatava, pievieno garneles, lasi un pielej saldo krējumu. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.

    Pirms pasniegšanas pievieno kapātas dilles vai citus zaļumus pēc garšas.

    Iesūtīja: ilzhuk

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form