Foto: Shutterstock
Ļoti maiga un smeķīga laša zupa ar garnelēm.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 glaša atgriezumi4 kartupeļi2 burkāni saujagarneles150 mlsaldais krējums pēc garšaspipari un sāls pēc garšasdilles

Sagatavošana

1

Katliņā liek laša atgriezumus, pielej ūdeni un uzvāra buljonu. Laša atgriezumus izņem un buljonu nokās. Atdala laša gabaliņus no asakām.

2

Nokāsto buljonu atkal liek vārīties, pievieno sagrieztus burkānus, kartupeļus un garšvielas.

3

Kad zupa gandrīz gatava, pievieno garneles, lasi un pielej saldo krējumu. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.

4

Pirms pasniegšanas pievieno kapātas dilles vai citus zaļumus pēc garšas.

Iesūtīja: ilzhuk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!