Lasis ar bazilika mērci
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lasis ar bazilika mērci - īpašus ciemiņus uzņemot.

Laša gabaliņus liek emaljētā bļodiņā, pārlej ar sojas mērci, kas sajaukta ar etiķi vai citrona sulu. Bļodiņu pārsedz ar vāku un tur 30 minūtes.

Tomātus pārlej ar vārošu ūdeni, noņem miziņu un sagriež kubiņos. Pievieno sīki sagrieztus zaļos lociņus, sāli un piparus. Ar mikseri sakuļ baziliku un olīveļļu, iemaisa tomātos.

Zivi cep uz grila, līdz tā kļūst zeltaina. Cepot, lasim laiku pa laikam uzlej marinādi.

*4 laša gabaliņi (katrs aptuveni 200 g)

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form