60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 glasis2 ĒKvīnogu etiķis vai citronu sula1 TKsojas mērce4 gab.tomāti0.5 glāzeolīveļļa lociņi sāls pipari zaļais baziliks
Sagatavošana
1
Laša gabaliņus liek emaljētā bļodiņā, pārlej ar sojas mērci, kas sajaukta ar etiķi vai citrona sulu. Bļodiņu pārsedz ar vāku un tur 30 minūtes.
2
Tomātus pārlej ar vārošu ūdeni, noņem miziņu un sagriež kubiņos. Pievieno sīki sagrieztus zaļos lociņus, sāli un piparus. Ar mikseri sakuļ baziliku un olīveļļu, iemaisa tomātos.
3
Zivi cep uz grila, līdz tā kļūst zeltaina. Cepot, lasim laiku pa laikam uzlej marinādi.
*4 laša gabaliņi (katrs aptuveni 200 g)
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit