
Kad ir nolemts, ka vakariņās galdā jāliek tieši sārtā un tik garšīgā zivs, iespējas, kur izpausties, ir. Šoreiz pagatavosim ceptu lasi, kas iemarinēts citrona un medus mērcē. Recepti iesaka gardēde Ināra Lācarus. Labu apetīti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Bļodiņā sajauc sastāvdaļas: pusi citrona, trīs tējkarotes sinepju sēklas, vienu ēdamkaroti medus, pusglāzi olīveļļas, kā arī sāli.
Sagriež laša fileju gabalos un iesmērē to ar iepriekš pagatavoto masu.
Ļauj garšām savilkties aptuveni divas stundas.
Liek cepeškrāsnī un cep grila režīmā 200 grādos 12 minūtes.
Turpat uz cepešpannas liek arī cepties iepriekš apvārītus, šķēlēs sagrieztus kartupeļus.
Mērcīte piedevās – tzatziki ar krējumu.
Piedevās uz šķīvja labi iederēsies arī olīvas!
Labu apetīti!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.