
Loading...
Sastāvdaļas
lavašs
lavašs200 g
200 g krēmsiers
krēmsiers2
2 vārītas olas
vārītas olas1
1 bundža konservētas skumbrijas
bundža konservētas skumbrijas1
1 sīpols
sīpols pētersīļi, dilles
pētersīļi, dillesLavašs, pildīts ar konservētu skumbriju, zaļumiem un krēmsieru – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lavašu apziež ar krēmsieru. Pārkaisa ar rīvētām olām.
Skumbrijas konserviem nolej šķidrumu, sasmalcina ar dakšiņu un samaisa ar sīki sakapātiem sīpoliem un zaļumiem.
Lai neitralizētu sīpolu sīvumu un noturīgo pēcgaršu, tos pēc sakapāšanas pārlej ar verdošu ūdeni, tad lej caurdurī, noskalo zem auksta ūdens strūklas un nosausina.
Sarullē un ļauj ievilkties 1-2 stundas vai visu nakti.
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: EXBandita
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.