Foto: Shutterstock
Lavašs, pildīts ar konservētu skumbriju, zaļumiem un krēmsieru – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lavašs200 gkrēmsiers2 vārītas olas1 bundža konservētas skumbrijas1 sīpols pētersīļi, dilles

Sagatavošana

1

Lavašu apziež ar krēmsieru. Pārkaisa ar rīvētām olām.

2

Skumbrijas konserviem nolej šķidrumu, sasmalcina ar dakšiņu un samaisa ar sīki sakapātiem sīpoliem un zaļumiem.

3
4

Sarullē un ļauj ievilkties 1-2 stundas vai visu nakti.

5

Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.

Iesūtīja: EXBandita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!