Lavašs pildīts ar lasi, olu un sieru
Foto: Divi10.com
3.7143 7
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 lavašs
lavašs
4 šķēles
4 šķēles svaigs lasis
svaigs lasis
1
1 ola
ola
 
siers, piemēram, "Trikata" Emmental Light
siers, piemēram, "Trikata" Emmental Light
150 g
150 g konservēti turku zirņi
konservēti turku zirņi
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
2 ĒK
2 ĒK svaiga citrona sula
svaiga citrona sula
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1/2 TK
1/2 TK tahini pasta, ja pieejama
tahini pasta, ja pieejama
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
 
spināti vai citi lapu salāti
spināti vai citi lapu salāti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lavaša uzkodas
  • Olu uzkodas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Lavašs, sapildīts ar lasi, ceptu olu un siera gabaliņiem, būs ideāla maltīte līdzņemšanai vai pasniegšanai viesiem. Pievieno sastāvdaļām pašgatavotu humusu, lai padarītu maltīti vēl īpašāku.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā bloga Divi10.com autores Monika un Justīne.

    Gatavo humusu – blenderī sablendē turku zirņus ar ķiploku, citrona sulu, eļļu, tahini pastu un garšvielām.

    Uz pannas no abām pusēm apcep olu, atdzesē.

    Izklāj lavašu, pārgriez uz pusēm un noklāj ar humusu.

    Virsū kārto spinātus, lasi, olu un sieru.

    Pildīto lavašu satin rullītī un ļauj ievilkties vismaz pusstundu pirms ēšanas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form