Foto: Shutterstock
Lavašs, pildīts ar mazsālītu lasi, kausēto sieru un kraukšķīgiem ledus salātiem – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lavašs gkausētais siers ledus salāta lapas150 gmazsālīts lasis1 sīpols dilles

Sagatavošana

1

Lavašu pārziež ar kausēto sieru.

2

Mazsālīto lasi sagriež šķēlītēs. Lūk, te atradīsi piecas variācijas laša sālīšanai.

3

Uz lavaša liek ledus salātu lapas, tad izkārto sasmalcināto lasi, pārkaisa ar kapātām dillēm, ļoti sīki sakapātiem sīpoliem.

4

Sarullē un ļauj ievilkties 1-2 stundas vai visu nakti.

5

Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.

Iesūtīja: EXBandita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!