
Loading...
Sastāvdaļas
lavašs
lavašs150-200 g
150-200 g kausētais siers
kausētais siers4-5
4-5 ledus salāta lapas
ledus salāta lapas150 g
150 g mazsālīts lasis
mazsālīts lasis1
1 sīpols
sīpols dilles
dillesLavašs, pildīts ar mazsālītu lasi, kausēto sieru un kraukšķīgiem ledus salātiem – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lavašu pārziež ar kausēto sieru.
Mazsālīto lasi sagriež šķēlītēs. Lūk, te atradīsi piecas variācijas laša sālīšanai.
Uz lavaša liek ledus salātu lapas, tad izkārto sasmalcināto lasi, pārkaisa ar kapātām dillēm, ļoti sīki sakapātiem sīpoliem.
Sarullē un ļauj ievilkties 1-2 stundas vai visu nakti.
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: EXBandita
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.