
Loading...
Sastāvdaļas
lavašs
lavašs pēc garšas
pēc garšas majonēze
majonēze2
2 vārītas olas
vārītas olas2
2 kārbiņas tunča
kārbiņas tunča sauja
sauja dilles, pētersīļi un lociņi
dilles, pētersīļi un lociņi200 g
200 g siers
siersLavašs, pildīts ar tunci, rīvētu olu, sieru un zaļumiem – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lavašu apziež ar majonēzi, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Uz lavaša svītrām (kā gatavojot suši) liek rīvētas olas, tunča gabaliņus, kam iepriekš noliets šķidrums, rīvētu sieru.
Sarullē un labāk kādu stundu ļauj ievilkties.
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: EXBandita
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.