
Lavaša pildījumi ir tikpat dažādi, cik rasola veidu – katrai ģimenei savs iecienītākais. Šoreiz bez eksperimentiem: krabju nūjiņas, tomāti, gurķi, rīvēts siers un krietna sauja svaigi sakapātu dillīšu.
Krabju nūjiņas, tomātus un gurķi ļoti smalki sagriež vienāda lieluma gabaliņos. Ber bļodā.
Sieru sarīvē, dilles sakapā. Pieber bļodā pārējām sastāvdaļās.
Pievieno skābo krējumu un majonēzi, visu samaisa.
Uz tīras virsmas klāj lavaša loksni. Apziež ar pildījumu, lai viss vienmērīgi noklāts, un sarullē. Ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī uz stundiņu savilkties.
Pirms pasniegšanas lavaša rulli sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs (drīkst arī biezākās, protams).
Lai labi garšo!