Lavašs ar krabju nūjiņām, tomātiem un dillītēm
Foto: DELFI
0 0
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. lavašs
lavašs
2 gab.
2 gab. tomāti
tomāti
200 g
200 g krabju nūjiņas
krabju nūjiņas
0.5 gab.
0.5 gab. garais gurķis
garais gurķis
100 g
100 g Tilzītes siers
Tilzītes siers
1
1 bunte dilles
bunte dilles
2 ĒK
2 ĒK skābais krējums
skābais krējums
2 ĒK
2 ĒK majonēze
majonēze
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Lavaša uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Lavaša pildījumi ir tikpat dažādi, cik rasola veidu – katrai ģimenei savs iecienītākais. Šoreiz bez eksperimentiem: krabju nūjiņas, tomāti, gurķi, rīvēts siers un krietna sauja svaigi sakapātu dillīšu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Krabju nūjiņas, tomātus un gurķi ļoti smalki sagriež vienāda lieluma gabaliņos. Ber bļodā.

    Sieru sarīvē, dilles sakapā. Pieber bļodā pārējām sastāvdaļās.

    Pievieno skābo krējumu un majonēzi, visu samaisa.

    Uz tīras virsmas klāj lavaša loksni. Apziež ar pildījumu, lai viss vienmērīgi noklāts, un sarullē. Ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī uz stundiņu savilkties.

    Pirms pasniegšanas lavaša rulli sagriež 1,5 cm biezās šķēlēs (drīkst arī biezākās, protams).

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form