Laša un svaigā siera lavašs
Foto: DELFI
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 lavaša sloksne
lavaša sloksne
350 g
350 g kūpināts lasis
kūpināts lasis
1
1 garais gurķis
garais gurķis
1
1 paciņa svaigais siers
paciņa svaigais siers
1 sauja
1 sauja sakapātas dilles
sakapātas dilles
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lavaša uzkodas
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Kad gribas ko gardu uzkošanai vai pēc mirkļa ieradīsies ciemiņi, lavašs ir vispateicīgākā vienkāršā delikatese, ko zibenīgi pagatavot. Šoreiz – ar svaigo sieru, kūpinātu lasi un kraukšķīgiem gurķa gabaliņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lasi sagriež sīkākos gabaliņos. Gurķi sagriež īsos salmiņos vai vēl smalkāk, ja tīk.

    Uz virtuves dēlīša izklāj lavaša sloksni. To apziež ar svaigo sieru – var izvēlēties klasisko vai ar kādu garšu, kas katram pašam labāk tīk.

    Tad svaigajam sieram virsū izkaisa laša gabaliņus, pēc tam gurķa gabaliņus, bet beigās pārkaisa dilles. Lavašu uzmanīgi aizrullē (no garākās malas).

    Sarullēto lavašu pārgriež uz pusēm un katru pusi ietin pārtikas plēvē. Ievieto ledusskapī uz 15 minūtēm, lai atdzistu.

    Pēc tam izņem un sagriež pasniegšanai.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form