Lavašs ar maltās gaļas pildījumu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lavašs ar maltās gaļas pildījumu - gards gan karstā, gan aukstā veidā.

Sakarsētās taukvielās apbrūnina malto gaļu. Pievieno sāli un piparus.

Puravu (nelielu) noskalo un sagriež sķēlītēs. Puravu un izspiestu ķiploku pievieno maltajai galai.

Maisījumu dažas minūtes sautē.

Papriku noskalo, izņem sēkliņas un sagriež kubiņos. Maltajai gaļai pievieno papriku, sasmalcinātus konservētos tomātus, malto papriku.

Sautē 10 minūtes.

Lavašu pilda ar maltās gaļas pildījumu.

Iesūtīja: Edīte

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form