20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.lavašs400 gmaltā gaļa1 ĒKsviests1 TKsāls1 gab.puravs2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.paprika (sarkana)400 gkonservēti tomāti1 TKmalta paprika
Sagatavošana
1
Sakarsētās taukvielās apbrūnina malto gaļu. Pievieno sāli un piparus.
2
Puravu (nelielu) noskalo un sagriež sķēlītēs. Puravu un izspiestu ķiploku pievieno maltajai galai.
3
Maisījumu dažas minūtes sautē.
4
Papriku noskalo, izņem sēkliņas un sagriež kubiņos. Maltajai gaļai pievieno papriku, sasmalcinātus konservētos tomātus, malto papriku.
5
Sautē 10 minūtes.
6
Lavašu pilda ar maltās gaļas pildījumu.
Iesūtīja: Edīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit