Lazanja ar paprikas un maltās gaļas mērci
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
lazanjas plāksnes
lazanjas plāksnes
 
maltā gaļa
maltā gaļa
 
tomāti
tomāti
 
sīpoli
sīpoli
 
paprika
paprika
 
siers
siers
 
vistas buljona kubiņš
vistas buljona kubiņš
 
pipari
pipari
 
garšvielas
garšvielas
 
piens
piens
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas sacepumi
  • Makaronu ēdieni
  • Makaronu sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Lazanja ar paprikas un maltās gaļas mērci ikdienas vakariņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    ::rcepte::

    Tātad, sāku ar to, ka apcepu malto gaļu - klāt lieku sagrieztus sīpolus-(parasti divas lielas sīpolgalvas), tad kādas 3 sagrieztas paprikas un 3 lielus sagrieztus tomātus un garšvielas, kā arī sāli- to visu kopā apcep kamēr paprika ir mīksta- un cep protams eļļā - ja lielas, ka pie pannas pielīp , tad pieleju nedaudz ūdeni- rezultātā iegūstam malto gaļu paprikas un tomātu mērcē.

    Tālāk ņemu trauku, kur to visu savienot ar makaroniem- es dažreiz ņemu visparastāko pannu- ieeļļoju un pirmo lieku makaronu plāksnes- tad pa virsu iepriekš pagatavoto gaļu ar dārzeņiem- ne jau visu, bet tā lai nosedz plāksnes, nedaudz sarīvētā siera (parasti Holandes vai Krievijas), tad atkal makaronus un tā kamēr gaļa ar dārzeņiem beidzamajā kārtā tiek pārsegta ar makaronu plāksnēm- pa virsu uzberu atlikušo sieru un pārleju visu ar pienu, kurā izšķīdināts vistas buljona kubiņš.

    Un tā tiek likts vai nu cepeškrāsnī vai arī vienkārši uz uguns ,kad uzvārās nogriežu mazāku uguni, un sutinās, amēr makaroni mīksti - kopumā parasti makaroni paliek mīksti pēc aptuveni 30 min- kopējais laiks, ko man aizņem pagatavot šo ēdienu ir ap stundu.

    Iesūtīja: Aiza

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form