Lēcas krēmīgā tomātu un kokosriekstu mērcē
Foto: Tasty For Me publicitātes foto
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Atpūties no gaļas un pagatavo krēmīgu lēcu sautējumu, kura garšu pārbagātība tevi apžilbinās. Pasniedz to ar rīsiem un priecājies par dzīvi! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

Uz plīts uzkarsē dziļu pannu, liek tajā kokosriekstu eļļu, kuminu, koriandra sēklas, rīvētu ķiploku un ingveru. Pāris minūtes maisot apcep.

Lej klāt smalcinātu tomātu masu, pieber sāli, apmaisa un nedaudz pasautē.

Tad pieber lēcas, pielej ūdeni, pievieno kariju un Kajēnas piparus. Apmaisa un visu sautē uz mazas uguns zem vāka apmēram 35-40 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Ja liekas, ka virums ir par biezu, var pievienot vēl mazliet ūdens.

Kad lēcas mīkstas, pievieno kokosrieksta pienu. Apmaisa un ļauj pāris minūtes pasautēties.

Kad gatavs, pasniedz ar rīsiem, ķiršu tomātiņiem un kapātiem zaļumiem.

Lēcas krēmīgā tomātu un kokosriekstu mērcē
Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form