Lēcas krēmīgā tomātu un kokosriekstu mērcē
Foto: Tasty For Me publicitātes foto
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK kokosriekstu eļļa
kokosriekstu eļļa
1 ĒK
1 ĒK kumins
kumins
1 ĒK
1 ĒK koriandra sēklas
koriandra sēklas
10
10 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK sarīvēts ingvers
sarīvēts ingvers
500 g
500 g konservēti tomāti, sasmalcināti
konservēti tomāti, sasmalcināti
2 TK
2 TK sāls
sāls
1 glāze
1 glāze lēcas (sausas)
lēcas (sausas)
2 glāzes
2 glāzes ūdens
ūdens
1 ĒK
1 ĒK karija pulveris vai pasta
karija pulveris vai pasta
pēc garšas
pēc garšas Kajēnas pipari
Kajēnas pipari
1
1 bundža kokosriekstu piena
bundža kokosriekstu piena
 
ķirštomāti
ķirštomāti
 
kinza vai pētersīļi
kinza vai pētersīļi
 
basmati rīsi pasniegšanai
basmati rīsi pasniegšanai
  • Dārzeņu ēdieni
  • Putras un biezputras
  • Rīsu ēdieni
  • Sautējumi
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Indiešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Atpūties no gaļas un pagatavo krēmīgu lēcu sautējumu, kura garšu pārbagātība tevi apžilbinās. Pasniedz to ar rīsiem un priecājies par dzīvi! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz plīts uzkarsē dziļu pannu, liek tajā kokosriekstu eļļu, kuminu, koriandra sēklas, rīvētu ķiploku un ingveru. Pāris minūtes maisot apcep.

    Lej klāt smalcinātu tomātu masu, pieber sāli, apmaisa un nedaudz pasautē.

    Tad pieber lēcas, pielej ūdeni, pievieno kariju un Kajēnas piparus. Apmaisa un visu sautē uz mazas uguns zem vāka apmēram 35-40 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Ja liekas, ka virums ir par biezu, var pievienot vēl mazliet ūdens.

    Kad lēcas mīkstas, pievieno kokosrieksta pienu. Apmaisa un ļauj pāris minūtes pasautēties.

    Kad gatavs, pasniedz ar rīsiem, ķiršu tomātiņiem un kapātiem zaļumiem.

    Lēcas krēmīgā tomātu un kokosriekstu mērcē
    Foto: Tasty For Me publicitātes foto

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form